privacybeleid
Deze site verzamelt alleen gegevens wanneer je dit uitdrukkelijk hebt toegelaten. We gebruiken deze data om uw gebruikerservaring te verbeteren. Voor meer informatie ga naar ons privacybeleid.
Taalkeuze
Het was door de ogen van de lopers gezien een heel mooie ervaring, en die kleine probleempjes nemen we erbij. Iedereen moet leren zeker voor een eerste keer. Ik ben dik tevreden en keer net als zovelen terug! Goed gedaan Kevin!
alinea
Eerst en vooral bedankt voor het organiseren van deze nieuwe mooie marathon. Ik had nergens over te klagen maar ik zou wel fietsbegeleiding toelaten. Er reden toch veel wielertoeristen op het parcours. Ik had zonder toelating een fietsbegeleidster mee die het ook leuk vond om af en toe een foto te trekken. En de blaadjes met de bewegwijzering zou ik iets steviger maken zodat ze niet zo gemakkelijk omwaaien. Ook nog eens een bedanking aan de pacer die me de eerste helft van de wedstrijd verboden heeft van te rap te starten ;-). Als mijn conditie het toelaat zou ik weer aan de start staan.
alinea
Ik heb al enkele marathons en trails gelopen en vind jullie Durme-Scheldemarathon zeker de moeite! Volgend jaar kom ik zeker terug. Het enige van kritiek dat ik kan geven is dat de wielertoeristen veelal in de weg reden, en dit was met momenten storend. Sportieve groeten en tot volgend jaar!
alinea
Toporganisatie gisteren. Jammer dat ik niet langer kon blijven. De prijsuitreiking was iets te laat voor mezelf...
alinea
Ik vond het in ieder geval een geslaagde eerste editie! Indien het past kom ik volgend jaar zeker terug.
alinea
Eerst en vooral dank voor de accommodatie gisteren! Het was tof om eens te lopen in een onbekende omgeving, toch zo dicht bij huis! De omloop was echt de moeite, misschien de bewegwijzering uit karton maken, was door de stevige wind soms echt stilstaan om deze te bekijken ;-). Als de volgende marathon past in onze trainingen staan we weer aan de start... Ik denk dat er nog een paar mannen van onze trainingsgroep geïnteresseerd zijn om mee te lopen! Nog een paar sub 3h lopers aan de start dan ;-). Bedankt alvast om de beker/medaille mee te geven, maar misschien hoeven jullie hier in de toekomst niet in in te investeren. Ik begrijp wel dat er veel recreanten zijn die echt heel graag een medaille hebben, maar de 3 eerste lopers zullen getrainde lopers zijn die het meer voor de prestatie doen dan voor een beker. Misschien wel tot de volgende editie!
alinea
Zoals ik op Facebook had gemeld heb ik me afgelopen zondag prima vermaakt, tijdens de eerste Durme-Scheldemarathon. Nadeel vond ik dat er geen kilometer aanduidingen waren. Het aanduiden van de 5 km punten voor 2017 zou een prima vooruitgang zijn. Voor de rest heb ik geen aanmerkingen.
alinea
Het parcours is vlot bereikbaar en heeft voldoende parking in de omgeving. Het onthaal was vlot en vriendelijk. Bijkomend konden we ook iets eten of drinken en hadden we toiletten aan de start.
alinea
Een leuke goodie bag en lekkere pasta na de aankomst. De bevoorrading was goed. De kilometer aanduiding onderweg mistte ik wel. Dus al bij al vind ik dit, én al zeker voor een eerste organisatie, meer dan geslaagd!
alinea
Voor een eerste inrichting zeker niet slecht gedaan. De wegwijzers zou ik eerder afdrukken op dik karton en plastificeren. Bijkomend zou ik kilometer indicatie voorzien.
alinea
Ik ben wel content met de organisatie. Ik denk er aan volgend jaar mee te doen.
alinea
Graag kilometer aanduiding langs de weg, al is het maar om te weten dat we ons nog op het parcours bevinden! Maar voor een eerste editie vond ik het geslaagd. Spijtig genoeg was ik nog te ziek om onder de drie uur te lopen!